חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'יפס אפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'יפס אפוי, קריספי מבחוץ, רך מבפנים. brאת הצ'יפס האפוי אני מגישה בארוחות ערב, לצד ביצה עין מטוגנת, וסלט ירקות. br
צ'יפס אפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'יפס אפוי, קריספי מבחוץ, רך מבפנים. brאת הצ'יפס האפוי אני מגישה בארוחות ערב, לצד ביצה עין מטוגנת, וסלט ירקות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
8-10 תפו"א בינוני
6 כפות שמן זית
מלח,פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
את תפו"א יש לשוטף היטב, מכיון שאת הצ'יפס אופים עם הקליפה.
חותכים את תפו"א לחצי ירח, {תפו"א 1= 4-6 חצאי ירח}
מכניסים את התפו"א החתוכים לתבנית מעט עמוקה, מוסיפים את שמן הזית,המלח,ופלפל שחור
ומכסים בנייר אלומניום לחצי שעה, לאחר מכן מסירים את נייר האלומניום ואופים במשך שעה.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון