חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת השמרים שלי , במילוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדות שוקולד טעימות, אפשר למלא בכמה סוגי מילוי, להקפיא, לחמם ולהגיש.
רולדת השמרים שלי , במילוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדות שוקולד טעימות, אפשר למלא בכמה סוגי מילוי, להקפיא, לחמם ולהגיש.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-כוסות קמח לבן מנופה
50-גרם שמרית
כוס וחצי-מים פושרים
קורט-מלח
½-כוס סוכר
3-ביצים
200-גרם מרגרינה/חמאה חתוכה לקוביות
מלית:
500-גרם ממרח שוקולד השחר/נוטלה
1-ביצה טרופה להברשה
לסירופ:
½ -כוס סוכר
½ -כוס מים רותחים
3-כפות תמצית וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-170°c.
לטרוף מרגרינה עם הסוכר בקערת המערבל, דקה ולהוסיף ביצים, להמשיך לטרוף במהירות בינונית דקה נוספת ולהוסיף מלח, מים ו2-כוסות קמח.
לפזר מעל הקמח שמרית ולהתחיל ללוש בצק, להוסיף בהדרגה את יתרת הקמח(פחות ½-כוס)
ללוש עד שמתקבל בצק רך ולא נדבק לדפות הקערה., לכסות בניילון ולהתפיח במקרר שעתיים.
לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק ל-4 חלקים ולגלגל כל חלק לעיגול, לכסות ל 30 דקות.
לרדד ,בעזרת מערוך, את עיגולי הבצק לעובי ½ ס"מ , למרוח בשוקולד ולגלגל לרולדה.
לרפד 2 תבניות שטוחות בנייר אפיה, להעביר את הרולדות (2-בכל אחת) כך שהחיבור כלפי מטה וחלק עליון שלם, להבריש בביצה טרופה, להניח כך ל 10 דקות ולאפות בתנור (170°c) במשך 20-דקות עד שמתקבל צבע חום יפה.
להבריש בסירופ בעודם חמים.(לערבב סוכר ומים רותחים וכשהסוכר נמס להוסיף תמצית וניל)
חג שמח.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון