חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת נקטרינות ופקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת נקטרינות ופקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
חצי כוס דבש
2 כפות חלב מרוכז [ מקופסא ]
3 כוסות קמח מלא מנופה היטב
2 כפיות אבקת אפיה
שליש כוס שמן
1 כוס רכז פריגת קפוא תפוחים
חצי כוס רסק תפוחי עץ
10 נקטרינות חתוכות לקוביות
חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים גס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הביצים, רכז התפוחים, הדבש ואת החלב המרוכז .
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים היטב .
מוסיפים את השמן ורסק התפוחים ובוחשים עד קבלת מירקם אחיד .
מחממים תנור ל- 180°c.
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את הבלילה .
מוסיפים את הנקטרינות והאגוזים. מקפלים קלות לתוך הבלילה ואופים כ 40 דקות .
בתיאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: יניב - משופר
שתף את המתכון