חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטיפסטי פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"אנטיפסטי" הוא מתאבן עשוי בעיקר מירקות (פלפלים, או חצילים, או קישואים וכו'), br אפויים או מטוגנים. התיבול הוא שעושה את ההבדל.
אנטיפסטי פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"אנטיפסטי" הוא מתאבן עשוי בעיקר מירקות (פלפלים, או חצילים, או קישואים וכו'), br אפויים או מטוגנים. התיבול הוא שעושה את ההבדל.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים כתומים
2 פלפלים אדומים
½ כוס שמן (אני ממליץ על "זיתולה"- תערובת שמן זית ושמן קנולה)
2 תיבוליות " בזיליקום" של "קנור"
1/3 כוס חומץ הדרים
מספר עלי בזיליקום טריים, לקישוט
כלים:
מחבת טיגון עמוקה (כמו "ווק")
כף מתכת מחוררת
כלי פיירקס להגשה
אופן ההכנה
שוטפים את הפלפלים, חוצים אותם ומוציאים את הגרעינים. חותכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ.
מחממים היטב את השמן במחבת עמוקה (אפשר לבדוק את חום השמן ע"י פרוסת גזר אם הוא מוציא בועות, סימן שהשמן מספיק חם).
מטגנים את הפלפלים במחזורים קטנים (כל צבע פלפל בנפרד) ומערבבים עד שמתקבלים סימני חריכה על הפלפלים משני הצדדים. מוציאים לצלחת עם ניר סופג וממשיכים עד גמר כל הטיגונים. במחזור הטיגון האחרון לפורר 2 תיבוליות " בזיליקום" של "קנור" להוסיף למחבת ולערבב היטב עד המסתן. להוסיף את כל הפלפלים המטוגנים לדקה נוספת עם המחזור האחרון. לערבב ולהוציא עם כף מחוררת,לכלי פיירקס להגשה.
להוסיף את החומץ , לערבב ולקשט בעלי בזיליקום טריים חתוכים לרצועות דקות.
לקרר ולהכניס למקרר לקרור מלא לשעתיים לפחות (לספיגת טעמים).
להגיש במצב קר.
בתיאבון ושנה טובה!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון