הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לעוגה:
½1 כוס קמח תופח
½1 כוס סוכר
3 ביצים שלמות
1 כוס שמן
1 כוס חלב או ½ כוס מים (לפרווה)
3 כפות פודינג שוקולד
3 כפות קקאו
1 כף נס קפה
מעט מעט תמצית רום/וניל
לציפוי (חלבי):
שמנת מתוקה (ריץ' או השף הלבן)+ 2 חבילות של שוקולד מריר (200 גר')
הציפוי מספיק לכל העוגה כולל מהצדדים והוא מתקשה מדהים ומבריק !
לצפוי פרווה:
100 גרם מרגרינה , 4 כפות קקאו, ½ כוס סוכר, 4 כפות מים,
לבשל על הגז בסיר קטן תוך עירבוב תמידי עד כל החומרים מתאחדים לרוטב שוקולד מדהים,
לקרר מעט ולצפות את העוגה.
אופן ההכנה
להקציף את כל החומרים לעוגה יחד (אני נתתי הקצפה טובה וארוכה יחסית)
לחמם תנור ל 180°c , לאפות 50 דקות (קיסם יבש- העוגה מוכנה) לשמן תבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ )
כשהעוגה התקררה להוסיף את הציפוי למעלה (לשמור בטמפ' החדר ... גם ככה היא מתחסלת בשניות)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
