חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד מהממת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם חלבי ואפשר גם פרווה. ממש קלה ומדהימה.
עוגת שוקולד מהממת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם חלבי ואפשר גם פרווה. ממש קלה ומדהימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לעוגה:
½1 כוס קמח תופח
½1 כוס סוכר
3 ביצים שלמות
1 כוס שמן
1 כוס חלב או ½ כוס מים (לפרווה)
3 כפות פודינג שוקולד
3 כפות קקאו
1 כף נס קפה
מעט מעט תמצית רום/וניל
לציפוי (חלבי):
שמנת מתוקה (ריץ' או השף הלבן)+ 2 חבילות של שוקולד מריר (200 גר')
הציפוי מספיק לכל העוגה כולל מהצדדים והוא מתקשה מדהים ומבריק !
לצפוי פרווה:
100 גרם מרגרינה , 4 כפות קקאו, ½ כוס סוכר, 4 כפות מים,
לבשל על הגז בסיר קטן תוך עירבוב תמידי עד כל החומרים מתאחדים לרוטב שוקולד מדהים,
לקרר מעט ולצפות את העוגה.
אופן ההכנה
להקציף את כל החומרים לעוגה יחד (אני נתתי הקצפה טובה וארוכה יחסית)
לחמם תנור ל 180°c , לאפות 50 דקות (קיסם יבש- העוגה מוכנה) לשמן תבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ )
כשהעוגה התקררה להוסיף את הציפוי למעלה (לשמור בטמפ' החדר ... גם ככה היא מתחסלת בשניות)
מגיש: סו-שף
מקור:
שתף את המתכון