הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז אדום (שהושרה במים כ 4 שעות לפחות לפני הבישול)
500 גר פרגיות
שימורי פטריות חתוכים
בצל
4 כוסות מים רותחים או ציר מרק חם
2 כפות סויה
תבלינים: פפריקה, תבלין לעוף, קארי , מלח פלפל
אופן ההכנה
1. חותחים כל פרוסת פרגית ל-2
2. מתבלים את הפרגיות בתבלינים ובסויה בקערה קטנה ומשאירים בצד.
3. קוצצים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב
4.מוסיפים את הפרגיות מטגנים במשך 2 דקות בערך
5. מוסיפים את האורז ומערבבים מעט.
6.מוסיפים את הפטריות עם נוזלי השימורים
7.מוסיפים את המים או את ציר המרק.
8. מכסים ומבשלים עוד כ-40 דקות עד שאין נוזלים והאורז רך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
