חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז אדום עם פרגיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז אדום עם פרגיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז אדום (שהושרה במים כ 4 שעות לפחות לפני הבישול)
500 גר פרגיות
שימורי פטריות חתוכים
בצל
4 כוסות מים רותחים או ציר מרק חם
2 כפות סויה
תבלינים: פפריקה, תבלין לעוף, קארי , מלח פלפל
אופן ההכנה
1. חותחים כל פרוסת פרגית ל-2
2. מתבלים את הפרגיות בתבלינים ובסויה בקערה קטנה ומשאירים בצד.
3. קוצצים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב
4.מוסיפים את הפרגיות מטגנים במשך 2 דקות בערך
5. מוסיפים את האורז ומערבבים מעט.
6.מוסיפים את הפטריות עם נוזלי השימורים
7.מוסיפים את המים או את ציר המרק.
8. מכסים ומבשלים עוד כ-40 דקות עד שאין נוזלים והאורז רך.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון