הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למרק:
½ אבטיח בשל
½ כוס דבש
¼ כוס מיץ לימון
½ כוס עלי נענע
חומרים להגשה:
300 גרם גבינת פטה צאן חתוכה לקוביות של 1 ס"מ
¼ אבטיח חתוך לקוביות בגודל של 2 ס"מ כל אחת
מס' עלי נענע קצוצים דק
אופן ההכנה
טוחנים את כל המרכיבים של המרק בבלנדר. טועמים, מתקנים את התיבול ומקררים לשעתיים במקרר. מוזגים לצלחות מרק עמוקות, שמים בכל צלחת כמה קוביות של גבינה, אבטיח ומקשטים את המנה בעזרת עלי הנענע הקצוצים.
מגיש:
מקור: השף אורן לוקסנבורג
שתף את המתכון
