הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
שמן סויה
רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
שאריות של נקניקים/בשר/עוף(חזה עוף,אווז מעושן יוצא דליקטס..וכו')
כמון
בצל מטוגן
מלח
פלפל שחור
פסטה פסטה צדפות או מסולסלת
מים רותחים
אופן ההכנה
לטגן את הרסק עם שמן הסויה בסיר למשך 30 שניות על אש גבוהה.
להוסיף את שאר החומרים ולהמשיך לטגן עוד דקה.
להכניס לסיר את הפסטה.
להוסיף מים עד כדי כיסוי (לא יותר מידי)
לבשל על אש בינונית תוך כדי עירבוב מידי פעם במשך 13 דקות.
מגיש:
מקור: https://www.dex.co.il/view.php?t=48714
שתף את המתכון
