הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת עלי תרד טרי/ או שקית תרד קפוא של סאנפרוסט
2 גזרים
4 שיני שום
בצל
¼ כוס יין
1 כף אבקת מרק פרווה (או בשרי למנה בשרית)
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבצל מגררים את הגזר ומטגנים עד הזהבה , מוסיפים את השום.
2. מוסיפים את התרד.
3. מוסיפים 7 כוסות מים. מביאים לרתיחה.
4. מוסיפים מלח פלפל אבקת מרק ואת היין.
5. מבשלים 45 דקות.
6. מעבירים במעבד המזון עד קבלת מרק בסמיכות הרצויה.
7. טועמים ומתקנים את התיבול ,אם צריך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
