חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין מקרונים - 2 מתכונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אתן 2 מתכונים
חמין מקרונים - 2 מתכונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אתן 2 מתכונים
הוראות הכנה
מרכיבים
#1
1 חבילה מקרונים דקים של "ברילה"
2 בצלים בינוניים
¾ ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות של 5 ס"מ
1/3 כוס שמן
½ כף תערובת תבלינים בשם "בהרט" מאיכות טובה!
מלח
1 כף אבקת מרק
2 כוסות מים
5 - 6 שיני שום פרוסות
אפשר להוסיף גם צימוקים
#2
1 חבילה מקרונים דקים של ברילה
½ ק"ג בשר צוואר או צלעות טחון
1 קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות ברסק עגבניות
1/3 כוס שמן זית
1 כפית אורגנו
1 כפית קורנית
1 כפית מיורן
1 בצל בינוני
1 פלפל ירוק קטן
1 גבעול סלרי
1 חציל בינוני
5-6 שיני שום פרוסות
1 כף אבקת מרק
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
#1
1. לקצוץ בצל אחד דק ולטגן עד שישחים.
2. לערבב כל המרכיבים למעט מקרונים ובצל אחד.
3. לפרוס את הבצל השני ולסדר בסיר משומן ולטגן עד שישחים.
4. להרתיח מים בסיר , להוריד מהאש ולהכניס פנימה את המקרונים עד שיהיו גמישים.
לסנן ולערבב עם התערובת )ראה 2 ).
5. לשפוך את התערובת לסיר על הבצל. לישר את פני התערובת ולכסות.
6. להכניס לתנור ואפות בחום של 130°c כ - 20 שעות. אפשר גם על פלטת שבת.
#2
1. לקצוץ את הבצל, הסלרי והפלפל הירוק ולטגן עד שישחים. להוסיף את השום ולטגן עד
שישחים. להוציא לקערה.
2. לחתוך את החציל לקוביות קטנות ולטגן עד שישחים, להוציא לקערה.
3. להוסיף את שאר המצרכים לקערה למעט המקרונים, ולערבב. לפורר היטב את הבשר הטחון.
4. להכין את המקרונים כמו לעיל. ולהעביר לקערה ולערבב. לשפוך לתבנית חסינת אש ולכסות
עם רדיד אלומיניום .
5. לבשל בתנור בחום של 130°c כ -20 שעות.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון