הוראות הכנה
מרכיבים
8 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות גסות [ ניתן להשתמש גם עם אגסים משומרים בקופסא ]
60 גרם חמאה
¾ כוס מיץ אגסים
¼ כוס יין לבן
3 ביצים טרופות
4 כפות דבש
2 כוסות קמח מלא
½1 כפיות אבקת אפיה
1 כפית קינמון
½ כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
½ כוס צימוקים לבנים
½ כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180°c .
מחממים במחבת את החמאה עם כפית דבש ומוסיפים מיד את האגסים ומטגנים למשך 3 דקות
תוך עירבוב מתמיד .
מוסיפים למחבת את היין ושליש מכמות מיץ האגסים ומערבבים היטב .
מביאים לרתיחה ,מכבים את האש ומצננים .
בקערה מערבבים את שאר החומרים לבלילה אחידה, מוסיפים את החומרים מן המחבת ומערבבים היטב .
יוצקים לתבנית [ 24 ] משומנת ומכניסים לתנור לאפיה של 40 דקות .
מוצאים מצננים ומגישים .
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
