חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגסים ואגוזי פקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להפוך את העוגה גם לפרווה [ למפרדי בשר חלב ] ע"י החלפת החמאה בחצי כוס שמן קנולה
עוגת אגסים ואגוזי פקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להפוך את העוגה גם לפרווה [ למפרדי בשר חלב ] ע"י החלפת החמאה בחצי כוס שמן קנולה
הוראות הכנה
מרכיבים
8 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות גסות [ ניתן להשתמש גם עם אגסים משומרים בקופסא ]
60 גרם חמאה
¾ כוס מיץ אגסים
¼ כוס יין לבן
3 ביצים טרופות
4 כפות דבש
2 כוסות קמח מלא
½1 כפיות אבקת אפיה
1 כפית קינמון
½ כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
½ כוס צימוקים לבנים
½ כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180°c .
מחממים במחבת את החמאה עם כפית דבש ומוסיפים מיד את האגסים ומטגנים למשך 3 דקות
תוך עירבוב מתמיד .
מוסיפים למחבת את היין ושליש מכמות מיץ האגסים ומערבבים היטב .
מביאים לרתיחה ,מכבים את האש ומצננים .
בקערה מערבבים את שאר החומרים לבלילה אחידה, מוסיפים את החומרים מן המחבת ומערבבים היטב .
יוצקים לתבנית [ 24 ] משומנת ומכניסים לתנור לאפיה של 40 דקות .
מוצאים מצננים ומגישים .
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון