הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
½ כוס סוכר
1 פודינג שוקולד
3 כפות קקאו
1 כוס חלב
--------------------------------
קרם: 1 פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
------------------------------
הציפוי: 2 שוקולד +5 כפות חלב
להמיס על האש.
2 כפות יין
2 אשל
להוסיף לשוקולד ולערבב היטב.
אופן ההכנה
1. להקציף 3 חלבונים , להוסיף סוכר בשלש פעמים.
2. לערבב חלמונים, פודינג שוקולד, קקאו , חלב.
לעטוף אל החלבונים, לאפות 180 מעלות 40 דקות. ולקרר.
3. להקציף את מרכיבי הקרם, לשטח על העוגה , לקרר שלש שעות להתייצבות.
4. להניח את הציפוי על השמנת מתוקה, לקרר 24 שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
