חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פטריות ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פטריות עשירה ומשביעה ( שומרי משקל, זהירות...)
פשטידת פטריות ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פטריות עשירה ומשביעה ( שומרי משקל, זהירות...)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פטריות שמפיניון טריות
½ כוס בצל ירוק, פרוס דק
1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 גביע גבינת שמנת (200 גרם)
5 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
3 "תיבוליות פטריות",של " קנור".
50 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-160°c.
לחתוך את הפטריות לפרוסות דקות (אפשר לשתמש בטבלת הפריסה במעבד מזון).
לחמם מעט את החלב בסיר קטן לפורר לתוכו את התיבוליות, לערבב עד המסה ולהסיר מן האש.
לשמן את תבנית האפייה בחמאה. לערבב את כל החומרים בקערה גדולה- הגבינות, הפטריות, הביצים, אבקת האפייה, הבצל הירוק והחלב עם התיבוליות המומסות.
לערבב היטב ולצקת את הבלילה לתבנית המשומנת.
להכניס לתנור לאפייה במשך 45 דקות (160°c).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: תיבוליות קנור
שתף את המתכון