חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים סולת וקוקוס של ארומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלילה וטעימה. אפשר להכין בשתי תבניות "אינגליש" ולהקפיא אחת או לשמור במקרר גם לצאת הצום, br או לאפות בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. br br br br br br
עוגת תפוזים סולת וקוקוס של ארומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלילה וטעימה. אפשר להכין בשתי תבניות "אינגליש" ולהקפיא אחת או לשמור במקרר גם לצאת הצום, br או לאפות בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. br br br br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
¾ כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4 ביצים
¾ כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרידה מקליפה של תפוז אחד
לסירופ :
1 כוס מים
¾ כוס סוכר
½ לימון סחוט
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-150°c.
מקציפים חלבונים עם סוכר.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים.
להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלבונים המוקצפים.
להעביר לתבנית , להוסיף מעט קינמון באמצע (לא חובה) ומלמעלה ולאפות (150°c) כ- 30 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
להרתיח מים סוכר ולימון (או קצת מיץ תפוזים) ולצקת על העוגה , באופן שווה, כשהיא חמה.
מגיש: an05
מקור: ארומה
שתף את המתכון