הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
¾ כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4 ביצים
¾ כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרידה מקליפה של תפוז אחד
לסירופ :
1 כוס מים
¾ כוס סוכר
½ לימון סחוט
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-150°c.
מקציפים חלבונים עם סוכר.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים.
להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלבונים המוקצפים.
להעביר לתבנית , להוסיף מעט קינמון באמצע (לא חובה) ומלמעלה ולאפות (150°c) כ- 30 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
להרתיח מים סוכר ולימון (או קצת מיץ תפוזים) ולצקת על העוגה , באופן שווה, כשהיא חמה.
מגיש:
מקור: ארומה
שתף את המתכון
