הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים רחוצים חצויים ונקיים חתוכים לרצועות
½ כוס מים
¼ כוס יין לבן (רצוי)
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
כף שטוחה אבקת מרק פרווה
½ כוס שמנת מתוקה
מלח
פלפל אדום
מעט סוכר
אופן ההכנה
1. מרתיחים את היין+מים+אבקת מרק
2. מוסיפים את הפלפלים והבצלים, מבשלים על סף רתיחה 15 דקות
3. טוחנים במעבד מזון את התערובת למחית חלקה
4. מחזירים לסיר דרך מסננת דקה, מוסיפים את השמנת המתוקה, מתבלים
5. מחממים את המחית אבל לא מרתיחים אותה, טועמים ומתקנים את הטיבול, מורידים מן האש
6. בתיאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
