הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר טחון
5 כפות פרורי לחם
3 שני כתושים
2 ביצים
מלח ופלפל שחור טחון
100 גרם צנוברים
1 קופסה עגבניות מרוסקות (430 גרם)
150 גרם רסק עגבניות
2 עלי דפנה
2 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
לערבב את הבשר עם פירורי לחם והביצים, השום, מלח ופלפל שחור טחון. יוצרים כ- 15 קציצות , כאשר בתוך כל קציצה כפית צנוברים. לטגן קצת מכל צד. להכניס לסיר את הרסק והעגבניות המרוסקות עם כוס מים. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
להניח את הקציצות בסיר בשכבה אחת ולבשל כשעה באש נמוכה עד שהנוזלים נספגים.
מגיש:
מקור: סיגלית שמעון
שתף את המתכון
