חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב לבן בנוסח סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט וטעים ללא יומרות. שלוב של טעמים שהוא גם טעים וגם נאה לאירוח.
סלט כרוב לבן בנוסח סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט וטעים ללא יומרות. שלוב של טעמים שהוא גם טעים וגם נאה לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב לבן בינוני, קצוץ לרצועות דקות
רוטב:
1 כף רוטב סויה
¼ כוס שמן קנולה
2-½2 כפות סוכר
¼ כוס חומץ
½ כוס מיץ לימון סחוט טרי
לקישוט:
2 כפות סומסום
2 כפות אגוזי פקאן, שבורים גס
אופן ההכנה
לערבב בכלי נפרד, את כל מרכיבי הרוטב (הנוזלים) ולשמור בצד.
לקלות את הסומסום, על מחבת יבשה חמה, תוך ערבוב- הקפצה עד התחלת סמני חריכה- להוציא מיד לכלי נפרד .
לחזור על הפעולה עם שברי אגוזי הפקאן. להוסיף לכלי עם הסומסום הקלוי.
עריכת המנה:
כ-2 שעות לפני ההגשה, להוסיף לכרוב הקצוץ את הרוטב ולערבב. להשאיר בקרור עד להגשה.
ממש לפני הגשה:
להוסיף את הסומסום ואגוזי הפקאן הקלויים, לערבב, להעביר לצלחת הגשה, ולהגיש קר..
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: טלי לבני
שתף את המתכון