חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה בתנור - הכי טובים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין עליהם!!! תפוחי האדמה כאילו הוצאו זה עתה מהמדורה!! נסו ותהנו!! brההכנה כל כך קלה , והטעם....פשוט אלוהי.
תפוחי אדמה בתנור - הכי טובים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין עליהם!!! תפוחי האדמה כאילו הוצאו זה עתה מהמדורה!! נסו ותהנו!! brההכנה כל כך קלה , והטעם....פשוט אלוהי.
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה עם קליפה בהירה (הדוד משה וכו')
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לרחוץ היטב את תפוחי האדמה עד לנקיון מושלם של הקליפה.
להניח את תפוחי האדמה בתבנית חסינת אש - רצוי על ניר אפיה.
בקערית קטנה, לערבב שמן זית, מלח ופלפל שחור.
להבריש את תפוחי האדמה במלית , מכל הצדדים.
להכניס לתנור אפיה בחום 150 מעלות למשך שעתיים ולאחר מכן להוריד את חום התנור ל120 מעלות בערך למשך עוד כשעתיים. ככל שזמן האפיה יהיה ארוך יותר, כך יצאו תפו"א נפלאים יותר.
יש להפוך אותם פעם אחת במשך האפיה.
ל"ממהרים" - ניתן לבשל את תפו"א 15 דקות לפני האפיה ובכך לקצר את כל התהליך.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון