הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
500 גר בשר טחון עוף או בקר (אפשר חצי חצי)
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם או 2 פרוסות לחם ספוגות מים ומפוררות.
½ כוס כוסברה קצוצה
2 כפות רוטב סויה
תבלין בהרט (תבלין עירקי ) לפי הטעם (בערך כף)
½ כף מלח
פלפל לפי הטעם
אם יש ואם אוהבים מומלץ להוסיף 2 כפות לימון כבוש קצוץ.
לרוטב:
5 כפות רסק עגבניות
½1 כוס מים
2 עלי דפנה
½ כוס כוסברה קצוצה
½ כף מלח
פלפל פי הטעם
2 כפיות כורכום צהוב בשביל צבע יפה לרוטב
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים לקציצות.
2. יוצרים קציצות בגודל הרצוי שאתם מעדיפים (אפשר קצת יותר מכדור פינגפונג)
3. מוסיפים את חומרי הרוטב בסיר רחב , מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות שכבה על שכבה. קודם שכבה ראשונה שתכסה את הקרקעית ומעליהם עוד שכבה שניה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
