הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם "מחמאה"
1 בצל בינוני, קצוץ דק
2-3 שני שום, מעוכות
פלפל ירוק בינוני, קצוץ דק
5 גבעולי סלרי, קצוצים דק
קופסת עגבניות משומרות (800 גרם) עם הנוזלים
2 כפות גדושות סוכר חום
מלח
רוטב טבסקו (כל אחד וטעמו בחריפות)
מחבת עמוקה/סיר קטן
אופן ההכנה
1. ממסים את ה"מחמאה", מטגנים תוך כדי טיגון עירבוב את הבצל, שום וסלרי כ-10 דקות
על אש בינונית.
2. מוסיפים את העגבניות (כולל הנוזלים), הסוכר והטבסקו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את
האש.
3. מבשלים על סף רתיחה 10-15 דקות (לא לצמצם לגמרי את הנוזלים)
4. בתיאבון
מגיש:
מקור: קראתי איפשהו
שתף את המתכון
