חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב קריאולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שבאמת אוהב רצוי להשתמש בחמאה טובה
רוטב קריאולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שבאמת אוהב רצוי להשתמש בחמאה טובה
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם "מחמאה"
1 בצל בינוני, קצוץ דק
2-3 שני שום, מעוכות
פלפל ירוק בינוני, קצוץ דק
5 גבעולי סלרי, קצוצים דק
קופסת עגבניות משומרות (800 גרם) עם הנוזלים
2 כפות גדושות סוכר חום
מלח
רוטב טבסקו (כל אחד וטעמו בחריפות)
מחבת עמוקה/סיר קטן
אופן ההכנה
1. ממסים את ה"מחמאה", מטגנים תוך כדי טיגון עירבוב את הבצל, שום וסלרי כ-10 דקות
על אש בינונית.
2. מוסיפים את העגבניות (כולל הנוזלים), הסוכר והטבסקו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את
האש.
3. מבשלים על סף רתיחה 10-15 דקות (לא לצמצם לגמרי את הנוזלים)
4. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: קראתי איפשהו
שתף את המתכון