חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בקר וחצילים ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר וחצילים ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בקר טחון
1 חציל גדול
1 בצל בינוני מגורר בפומפיה
4 כפות פירורי לחם
1 ביצה
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית שום כתוש
1 קופסא (250 מ"ל) עגבניות מרוסקות
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
קולים את החציל בתנור בחום של 200°c כ-40 דקות, כאשר מקפידים לסובבו מדי פעם. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מוציאים את בשר החציל, קוצצים אותו ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את כל יתר החומרים, למעט השמן והעגבניות המרוסקות. מערבבים היטב לקבלת מסה אחידה. צרים מהתערובת כדורונים קטנים.
מחממים את השמן במחבת רחבה . מניחים את הכדורונים בשמן ומטגנים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומעט מים ליצירת רוטב. מתקנים תיבול במעט מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון