חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
2 כוסות בצלצלים (לא כבושים!)
8 פטריות פורטבלו
8 תפו"א בינוניים
מלח
פלפל שחור
1 כפית גרגירי פלפל אנגלי
4 עלי דפנה
¼ כוס שמן (סויה או תירס או קנולה)
1 כפית אבקת מרק
4-5 שני שום
אופן ההכנה
1. לצקת את השמן לסיר ולטגן את העוף עד שיזהיב משני צדדיו. להוציא מהסיר.
2. לטגן את הבצלצלים - רצוי לכסות - עד שישחימו.
3. לחתוך את התפו"א ל - 4 ואת הפטריות לרצועות בעובי זרת.
4. לסדר את כרעי העוף על הבצלצלים ולתבל מעט. מעליהם לסדר את הפטריות ותפו"א
על העוף ולתבל. לכסות את הסיר.
5. לבשל על אש גבוהה כ -5 דקות. להנמיך את האש ולבשל שעה נוספת. לבדוק מדי פעם
אם לא חסרים נוזלים אם כן, להוסיף מעט מים.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון