הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
4 כוסות מרק עוף רותח
¼ כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס שמיר קצוץ
2 כפות נענע קצוצה
120 גרם משמשים מיובשים חתוכים
2 כפות צנוברים מטוגנים
מעט שמן
לרוטב:
שמן זית
6 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לטגן את האורז בסיר כבד על אש גבוהה עד שהוא זהוב (ולא לשכוח לבחוש). להוסיף את המרק הרותח בזהירות. מערבבים, לכסות ולהנמיך את האש ולבשל כ-20 דקות מבלי לערבב.
לערבב את המשמישים עם עשבי התיבול ולהוסיף לאורז.
לערבב את מרכיבי הרוטב,לצקת על האורז ולהוסיף את הצנוברים.
מגיש:
מקור: נטע פורת
שתף את המתכון
