חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה קלה ומשביעה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה טעימה, קלה ומהירה להכנה ואינה דורשת יותר מדי מאמץ. br
שקשוקה קלה ומשביעה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה טעימה, קלה ומהירה להכנה ואינה דורשת יותר מדי מאמץ. br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות
2 פלפלים [הצבע לא משנה]
4 שני שום פרוסות
פלפל/מלח לפי הטעם
מעט פפריקה מתוקה, וחריפה
שמן זית
חצי כוס מים
4 או 5 ביצים
בצל אחד גדול קצוץ
מומלץ להוסיף מעט פלפל לבן עם התבלינים.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במחבת גדולה.
אחרי כ-5 ד' שהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את השום למחבת ומערבבים היטב
בזמן הטיגון, חותכים את העגבניות ואת הפלפלים לקוביות [הגודל לא קבוע כל אחד לפי טעמו]
חשוב להניח את העגבניות ואת הפלפלים בקערות נפרדות.
לאחר מכן, שהבצל כבר עשוי, מוסיפים את הפלפלים למחבת ומטגנים עוד 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, ומערבבים היטב.
בשלב זה מתחילים להוסיף את התבלינים בזה אחר זה.
אחרי שסיימתם לתבל, מבשלים על אש קטנה במשך 5 דקות נוספות, ולאחר מכן מוסיפים
את המים ומערבבים היטב.
לאחר שהחומרים מקבלים מרקם אחיד, עושים בורות קטנים עד לתחתית
המחבת עם כף העץ, ושוברים את הביצים בזהירות לתוכם.
מוסיפים עוד קצת פלפל ומלח על הביצים, ומכסים. משאירים לבישול על אש קטנה כ-10 דק'
נוספות.
מגיש: Gavri15
מקור: עצמי
שתף את המתכון