חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידה בטעם לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידה
גלידה בטעם לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מים
כוס סוכר
¾ כוס מיץ לימון
¾ כוס מיץ "לימטה" (לימון מתוק)
2 חלבוני ביצים
סיר קטן
מעבד מזון
אופן ההכנה
1. ליצירת הסירופ: יוצקים לסיר את המים+ הסוכר, בוחשים עד להמסה, מרתיחים, מנמיכים
את האש מבשלים 10 דקות, מצננים.
2. מוסיפים לסירופ את 2 סוגי מיץ הלימון ומערבבים.
3. מקפיאים עד שהסירופ יציב אך לא מוצק לגמרי (כשעה)
4. מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את החלבונים, מעבדים לתערובת חלקה.
5. מחזירים להקפאה עד לייצוב מלא.
6. מקשטים באיזה פרי שרוצים (למשל: תותים חצויים), עלה של נענע/מנטה
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מחברת ישנה
שתף את המתכון