חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה פשוטה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הלזניה למדתי מחברה טובה, מאז אני מכינה לפחות פעם בשבוע ולימדתי כמעט כל מי שטעם אצלי. brפשוט טעים!
לזניה פשוטה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הלזניה למדתי מחברה טובה, מאז אני מכינה לפחות פעם בשבוע ולימדתי כמעט כל מי שטעם אצלי. brפשוט טעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית מרובעת/אובאלית 24ס"מ
12-עלי לזניה
2-גבינת קוטג
150-גרם גבינת עמק מגוררת
100-גרם גבינת פרמזן מגוררת
2-בצל ירוק קצוץ
לרוטב:
1-שן שום קצוצה
2-עגבניות מקולפות וקצוצות
150-גרם רסק עגבנית
קמצוץ פלפל שחור ולבן טחונים
¼-כפית בזיליקום מיובש
מעט מלח למי שאוהב{לא חובה}
2-כוסות מים
2-כפות שמן זית
אופן ההכנה
לטגן מעט שום בשמן ולהוסיף עגבניה קצוצה, לערבב היטב ולהמשיך בטיגון 5 דקות נוספות.
לתבל, להוסיף רסק עגבניות, מים-להביא לרתיחה, להנמיך להבה ולבשל את הרוטב 10 דקות.
לצקת רבע מכמות הרוטב בתבנית האפיה כך שיכסה את התחתית ולהניח 4 עלי לזניה.
למלא את העלים בקוטג אחד, לפזר חצי מכמות בצל הירוק, לפזר חצי מכמות גבינת העמק ומעל לצקת רוטב, לכסות בעוד 4 עלי הלזניה ולחזור על אותה פעולה.
לכסות ב 4 עלי לזניה אחרונים, לצקת רוטב ולפזר גבינת פרמזן מעל.
לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בתנור מחומם ל- 180°c במשך 40 דקות.
להגיש חם.
מגיש: רינת ספיר
מקור: חברה
שתף את המתכון