הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית מרובעת/אובאלית 24ס"מ
12-עלי לזניה
2-גבינת קוטג
150-גרם גבינת עמק מגוררת
100-גרם גבינת פרמזן מגוררת
2-בצל ירוק קצוץ
לרוטב:
1-שן שום קצוצה
2-עגבניות מקולפות וקצוצות
150-גרם רסק עגבנית
קמצוץ פלפל שחור ולבן טחונים
¼-כפית בזיליקום מיובש
מעט מלח למי שאוהב{לא חובה}
2-כוסות מים
2-כפות שמן זית
אופן ההכנה
לטגן מעט שום בשמן ולהוסיף עגבניה קצוצה, לערבב היטב ולהמשיך בטיגון 5 דקות נוספות.
לתבל, להוסיף רסק עגבניות, מים-להביא לרתיחה, להנמיך להבה ולבשל את הרוטב 10 דקות.
לצקת רבע מכמות הרוטב בתבנית האפיה כך שיכסה את התחתית ולהניח 4 עלי לזניה.
למלא את העלים בקוטג אחד, לפזר חצי מכמות בצל הירוק, לפזר חצי מכמות גבינת העמק ומעל לצקת רוטב, לכסות בעוד 4 עלי הלזניה ולחזור על אותה פעולה.
לכסות ב 4 עלי לזניה אחרונים, לצקת רוטב ולפזר גבינת פרמזן מעל.
לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בתנור מחומם ל- 180°c במשך 40 דקות.
להגיש חם.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
