הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (500 גרם) כבד עוף (קפוא ומופשר, או טרי)
1 בצל סגול בינוני, חתוך לטבעות דקות
¼ כוס שמן קנולה
1 כף חומץ בלסמי
1 כף חומץ הדרים (5%)
1 כפית רכז רימונים
½1-1 כפות אבקת מרק בצל
מלח ופלפל, לפי הטעם (טעים גם בלי זה)
אופן ההכנה
מנקים את שאריות השומנים והגידים מן הכבדים בעזרת מספריים חדים (אם משתמשים בכבד קפוא, יש להפשירו). מחממים את השמן במחבת עמוקה ("ווק") , בינתיים מכינים את הבצל , פרוס לטבעות דקות. מטגנים את הבצל בשמן החם עד השחמה, תוך ערבוב. מוציאים עם השמן לכלי פיירקס בינוני. מוסיפים את 2 סוגי החומץ ורכז הרימונים ומערבבים היטב. מטגנים את כבדי העוף באותה מחבת (אין צורך להוסיף שמן), מוסיפים את אבקת מרק הבצל ומערבבים בהקפצה עד לדרגת הצליה הרצוייה (אני אוהב את זה עשוי היטב עם סימני חריכה קלים). כאשר הכבד עשוי כרצוננו, מוסיפים את תערובת הבצל ומטגנים, תוך ערבוב, עוד כדקה.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
