חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת תרד במילוי סרטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרוסות עבות של רולדת תרד עם מילוי סרטנים קטיפתי מתאימות לארוחת בוקר מאוחרת, brלארוחת צהריים קלה או להגשה כמנה ראשונה,
רולדת תרד במילוי סרטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרוסות עבות של רולדת תרד עם מילוי סרטנים קטיפתי מתאימות לארוחת בוקר מאוחרת, brלארוחת צהריים קלה או להגשה כמנה ראשונה,
הוראות הכנה
מרכיבים
המילוי :
20 גרם חמאה ללא מלח
כף קמח רגיל
200 מ"ל חלב
225 גרם בשר סרטן לבן, טרי, קפוא או משומר
קורט פלפל אדום
הרולדה:
450 גרם תרד אנגלי, ללא הגבעולים או 185 גרם תרד קפוא
15 גרם חמאה ללא מלח
4 ביצים, מופרדות
קורט אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
1. להכנת המילוי, ממיסים את החמאה בסיר בעל תחתית
כבדה מעל להבה נמוכה-בינונית. מפזרים את הקמח מעל
לחמאה ומבשלים 1-2 דקות תוך בחישה מתמדת ובלי לאפשר
השחמה. מסירים מהלהבה ומוסיפים את החלב באיטיות,
תוך הקצפה או טריפה כדי למנוע היווצרות גושים, מחזירים
ללהבה ומביאים לרתיחה, תוך בחישה מתמדת, מבשלים
באיטיות במשך 3-4 דקות או עד שהרוטב נצמד לחלק הקמור
של כף, מכסים בפיסת נייר אפייה משומן צמוד לפני המילוי
ומניחים בצד
2. להכנת הרולדה, מרפדים תבנית בגודל 25X30 ס"מ בנייר
אפייה. אם משתמשים בתרד טרי, ממלאים חוצי סיר במים
ומביאים לרתיחה, מוסיפים מעט מלח ואת התרד. מחזירים
לרתחה ומבשלים 1-2 דקות, מוציאים למסננת ושוטפים במי
ברז קרים, סוחטים את יתרת המים וקוצצים דק בעזרת סכין
ארוכה וחדה. אם משתמשים בתרד קפוא, מפשירים, מסננים
וסוחטים להוצאת כל הנוזלים, קוצצים דק. מניחים את התרד
הטרי או הקפוא בסיר גדול ומוסיפים את החמאה
3. מחממים תנוך לחום בינוני של 200°c מעלות
בוחשים את החלמונים ואת אגוז המוסקט לתוך התרד
ומתבלים היטב. בקערה גדולה מקציפים את החלבונים לקצף,
יציב. מוסיפים כף אחת מהקצף לתוך תערובת התרד כדי
שתעשה רכה יותר ומערבבים בעדינות. מוסיפים את יתרת
הקצף בפעם אחת ומקפלים בעזרת כף מתכת גדולה. מעבירים
את התערובת לתבנית המוכנה ומיישרים בקצוות. אופים
במשך 10 דקות, או עד שהתערובת נציבה למגע אצבע
בינתיים, פורסים מגבת על משטח עבודה ומכסים אותה בנייר
אפייה
4. מחממים את המילוי, בוחשים פנימה את בשר הסרטנים
פלפל אדום, מלח ופלפל לפי הטעם
5. הופכים את רולדת התרד מעל הנייר והמגבת. במהירות
מפזרים את המילוי, ומהצד הקרוב מתחילים לגלגל בעזרת
המגבת. מפסיקים כאשך קצה הרולדה נמצא בתחתית
מניחים בכלי. חותכים לפרוסות ומגישים מיד
6. בתאבון
עצת השף: מצוין להגשה בפני עצמו, אך אפשר להגיש גם עם
רוטב הולנדי או ברנייז
מגיש: סיטרין
מקור: le cordon bleu
שתף את המתכון