הוראות הכנה
מרכיבים
8 כרעי עוף , מחולקים לשוק , ירך
5 שיני שום, כתושות
כף פפריקה חריפה
בטטה גדולה
3 תפוחי אדמה בינונים, חתוכים לפרוסות
3 כפות ממרח תמרים
כפית נס קפה
כפית מלח
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בסיר גדול ורחב ומוסיפים את השום והפפריקה.
2. מוסיפים את הבטטה ואת תפוחי האדמה ומטגנים מעט.
3 מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים גם אותם מעט ברוטב.
4. ממלאים כוס במים רותחים ומוסיפים לכוס כפית נס קפה ו- 3 כפות ממרח תמרים. ממיסים היטב ומוסיפים לסיר. מוסיפים עוד מים עד שמכסים את הירקות והעוף ומבשלים על אש קטנה במשך שעה וחצי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
