חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב תמרים וקפה (כן קראתם נכון)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילובים נשמעים מוזרים, אך יוצא תבשיל בעל רוטב חום וסמיך מתוק -חריף
עוף ברוטב תמרים וקפה (כן קראתם נכון)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילובים נשמעים מוזרים, אך יוצא תבשיל בעל רוטב חום וסמיך מתוק -חריף
הוראות הכנה
מרכיבים
8 כרעי עוף , מחולקים לשוק , ירך
5 שיני שום, כתושות
כף פפריקה חריפה
בטטה גדולה
3 תפוחי אדמה בינונים, חתוכים לפרוסות
3 כפות ממרח תמרים
כפית נס קפה
כפית מלח
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בסיר גדול ורחב ומוסיפים את השום והפפריקה.
2. מוסיפים את הבטטה ואת תפוחי האדמה ומטגנים מעט.
3 מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים גם אותם מעט ברוטב.
4. ממלאים כוס במים רותחים ומוסיפים לכוס כפית נס קפה ו- 3 כפות ממרח תמרים. ממיסים היטב ומוסיפים לסיר. מוסיפים עוד מים עד שמכסים את הירקות והעוף ומבשלים על אש קטנה במשך שעה וחצי.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון