חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 קישואים עם הקליפה שטופים היטב ללא העוקץ
1 בצל גדול מקולף
1 תפו"א מקולף או בטטה
4-5 ביצים תלוי הגודל
1 כוס פרורי לחם או מצה
½ כוס שמן זית
צרור עלי פטרוזליה או שמיר או רוקט קצוצים דק כחצי כוס
מלח, ½ כפית אגוז מוסקט, ¼ כפית פלפל לבן , 1 כף אבקת מרק בטעם עוף .
אופן ההכנה
לגרד את הקישואים ותפו"א בקוצץ חשמלי עם דיסק לגירוד בגודל גדול (לא הדק)
לגרד את הבצל בדיסק הדק.
לסחוט את הירק קצת במסננת להוצאת הנוזלים.
להוסיף את הביצים, פרורי הלחם, התבלינים והפטרוזליה הקצוצה. לערבב ולהוסיף את השמן
לערבב היטב.
לצקת לתבנית משומנת היטב עם כ-¼ כוס שמן זית לפחות השמן צריך לצוף בתבנית
מסביב לבלילה.
להכניס לתנור שחומם מראש לחום בנוני באמצע התנור ,כשפשטידה מקבלת צבע
לכסות עם נייר אלומיניום ולהמשיך לאפות . לקראת סוף האפיה להוריד את הנייר
לבדוק אם הפשטידה מוכנה אפשר לנעוץ סכין או קיסם עץ .
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון