הוראות הכנה
מרכיבים
¼3 כוסות קמח תופח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
1 כוס שמן קנולה
1 כוס חלב טרה 3%
1 יח' שמנת חמוצה "טרה"
1 כוס אגוזים קצוצים
תבלינים:
1 כפית קינמון טחון
½ כפית אגוז מוסקט, טחון
½ כפית ציפורן, טחון
קישוט:
כוס פרוסות שקדים מולבנים
כלים:
3 תבניות מוארכות ("עוגה אנגלית") משומנות ומרופדות בנייר אפיה
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-160°c .
מערבבים את כל החומרים (פרט לאגוזים) במיקסר, עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים פנימה, בערבוב ידני , עם מרית פלסטית.
יוצקים את העיסה ל- 3 תבניות מוארכות ("עוגה אנגלית") משומנות ומרופדות בנייר אפיה, מקשטים בשבבים השקדים מלמעלה.
אופים 20 דקות בחום 160°c ואח"כ מורידים את דרגת החמום ל- 130°c וממשיכים לאפות עוד 25 דקות.
מגיש:
מקור: מתכוני חלב טרה
שתף את המתכון
