חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפו"א לחנוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום לטגן לביבות עם הרבה שמן אפשר להכין פשטידה או לביבות בתנור brאני אופה בתבנית זכוכית שקופה מאורכת בשביל לראות את ההשחמה של הפשטידה מכל brהכיוונים.
פשטידת תפו"א לחנוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום לטגן לביבות עם הרבה שמן אפשר להכין פשטידה או לביבות בתנור brאני אופה בתבנית זכוכית שקופה מאורכת בשביל לראות את ההשחמה של הפשטידה מכל brהכיוונים.
הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפו"א דזירה עם הקליפה האדומה מקולפים
1 בצל לבן גדול
1 כוס( בערך) - קמח כפרי מס' 3
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף של קנור (ללא צבעים וחומרים מסרטנים אחרים)
½ כפית פלפל שחור.
מלח לפי הטעם
4 ביצים גדולות
½ כוס שמן קנולה
1/3 כוס שמן קנולה לשימון התבנית
אופן ההכנה
לגרד בפומפיה (דיסקית עם חורים גדולים), או במעבד מזון את תפו"א והבצל (אפשר להוסיף 1 בטטה)
להכניס את שאר המרכיבים לבלילה.
לשמן תבנית ב 1/3 כוס שמן ולצקת את הבלילה .
לאפות בחום בנוני באמצע התנור לכסות באמצע האפיה בנייר כסף ולהמשיך לאפות
בחום בנוני עד שהמאפה יזהיב מכל הצדדים
לחתוך לריבועים ולהגיש עם אבקת סוכר ושמנת חמוצה.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון