הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפו"א דזירה עם הקליפה האדומה מקולפים
1 בצל לבן גדול
1 כוס( בערך) - קמח כפרי מס' 3
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף של קנור (ללא צבעים וחומרים מסרטנים אחרים)
½ כפית פלפל שחור.
מלח לפי הטעם
4 ביצים גדולות
½ כוס שמן קנולה
1/3 כוס שמן קנולה לשימון התבנית
אופן ההכנה
לגרד בפומפיה (דיסקית עם חורים גדולים), או במעבד מזון את תפו"א והבצל (אפשר להוסיף 1 בטטה)
להכניס את שאר המרכיבים לבלילה.
לשמן תבנית ב 1/3 כוס שמן ולצקת את הבלילה .
לאפות בחום בנוני באמצע התנור לכסות באמצע האפיה בנייר כסף ולהמשיך לאפות
בחום בנוני עד שהמאפה יזהיב מכל הצדדים
לחתוך לריבועים ולהגיש עם אבקת סוכר ושמנת חמוצה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
