חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם במגוון תוספות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בטעמים שונים תמיד מבוקש ומגוון את השולחן, אני אוהבת להוסיף ולגוון והתוצאה נהדרת. brקל מאד להכנה ואני ממליצה בחום.
לחם במגוון תוספות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בטעמים שונים תמיד מבוקש ומגוון את השולחן, אני אוהבת להוסיף ולגוון והתוצאה נהדרת. brקל מאד להכנה ואני ממליצה בחום.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1ק"ג-קמח לבן מנופה
1-כף סוכר
1-כפית שטוחה מלח
4-כוסות מים פושרים
25-גרם מרגרינה רכה
25-גרם שמרית
¼ -כוס שמן זית
תוספות 1:
צרור קטן של שמיר קצוץ טרי
6-שיני שום, 3 קצוצות,3 כתושות
תוספת 2:
1-פלפל אדום קצוץ
1-פלפל צהוב קצוץ
1-פלפל צילי ירוק קצוץ
2-שני שום קצוצות
תוספת 3:
50-גרם זעתר
¼ -כוס שמן זית
תוספת 4:
2-בצלים קצוצים ומטוגנים
250-גרם פטריות קצוצות ומטוגנות
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
לצקת בקערה מים, להוסיף מרגרינה, מלח וסוכר, לערבב היטב.
להוסיף ½ מכמות הקמח ומעל לפזר שמרית, ללוש בצק ולהוסיף בהדרגה את הקמח הנותר.
הבצק מוכן כשהוא רך, גמיש ולא נדבק לידיים{אפשר ללוש במערבל}, לכסות להתפחה שעה.
לשמן בשמן זית משטח עבודה ולחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים.
לגלגל כל חלק לעיגול ולכסות שוב לחצי שעה.
לרפד תבנית אפיה גדולה בנייר ולשמן מעט את הנייר.
לשטח את עיגולי הבצק{יש צורך בשתי תבניות} בצורת ביצה לעובי של 2 ס"מ, 2 בכל תבנית ולפזר מעל תוספת שבחרתם.
לאפות בתנור מחומם ל- 200°c במשך 15 דקות או עד שמקבל צבע חום בהיר.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: אישי
שתף את המתכון