חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז בנגיעות תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים ובמיוחד התפוז מוסיף המון.
בראוניז בנגיעות תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים ובמיוחד התפוז מוסיף המון.
הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם חמאה
300-גרם שוקולד מריר
3-ביצים
1-כפית אבקת אפיה
1-כוס אגוזי מלך או לוז קצוצים
קורט מלח
קליפה מגורר ומיץ סחוט מתפוז אחד
2-כוסות סוכר
1-כוס קמח
אופן ההכנה
להמיס בסיר, שוקולד ,חמאה והסוכר תוך כדי בחישה על להבה בינונית עד שהתערובת חלקה מהגושים ולהסיר מהאש.
לצנן כ 5 דקות ולהוסיף מלח, קליפה ומיץ התפוז, לערבב היטב, להוסיף ביצים ולהמשיך לערבב היטב{עדיף בכף עץ}, להוסיף קמח, אבקת אפיה ולהמשיך לערבב עד שגושי קמח נעלמים.
להוסיף אגוזים, לערבב מעט ולצקת את הבלילה בתבנית מרובעת בערך 30 על 30 ס"מ ומרופדת בנייר אפיה ולאפות בתנור מחומם ל 180°c במשך 30 דקות.
לצנן היטב, לכסות ולאחסן במקרר כ 4 שעות לפני הגשה.
לפרוס לריבועים יפים ולהגיש.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון