חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בשר ועדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעם וריח משגע! brקל להכין, מזין, בריא ומחמם מאד בימים קרים.
מרק בשר ועדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעם וריח משגע! brקל להכין, מזין, בריא ומחמם מאד בימים קרים.
הוראות הכנה
מרכיבים
500-גרם גולש בקר פרוס לקוביות
2-כוסות עדשים חומים
1-בצל קצוץ
2-שיני שום קלופות
4-כפות שמן סויה/קנולה
1-גזר חתוך לקוביות קטנות
1-גבעול סלרי קצוץ
2-תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
צרור קטן-תערובת של שמיר, כוסברה, פטרוזילה קצוצים{מי שאינו אוהב אפשר לקשור בחוט ולא לקצוץ}
2-כפות אבקת מרק עום{פרווה}
מלח-לפי טעם
¼-כפית פלפל שחור
¼ כפית פלפל אדום חריף,יבש וטחון
1-כפית כמון
½-כפית כורכום
½-כוס איטריות דקות
אופן ההכנה
לשטוף קוביות גולש, לסנן ולטגן ב 2 כפות שמן בסיר שמכיל 5 ליטר עד להשחמה.
להוסיף עדשים שטופים ו-3 ליטר מים, להביא לרתיחה ולבשל שעה וחצי.
לטגן במחבת בצל, גזר ותפוחי אדמה , ב 2 כפות שמן כ 10 דקות ולהוסיף לסיר, להוסיף גם מים לפי צורך{המרק סמיך אבל לא נזיד}.
לתבל ולהמשיך לבשל 20 דקות נוספות, להוסיף איטריות וכעבור 5 דקות להסיר מהאש.
להגיש חם בתוספת לחם כפרי.
בתיאבון
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון