הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חזה עוף
1 כף רוטב סויה
1 כף חרדל
1 כף רוטב ברביקי
1 כפית כמון
1 כף פפריקה (מתוקה או חריפה לפי הטעם)
2 כפיות תבלין לעוף
פלפל לפי הטעם
פרורי לחם (כל סוג) מעורבבים עם מעט מלח גס
2 ביצים
¼ כוס קמח
מעט מלח
אופן ההכנה
1. משטיחים את חזה העוף בעזרת פטיש השניצלים (לא דק מידי), חותכים את חזה העף לגודל השניצלים הרצוי.
2.מערבבים בקערית את כל התבלינים והרטבים: רוטב סויה כף חרדל, רוטב ברביקי, כמון , פפריקה, תבלין לעוף, פלפל, מערבבים עד לקבלת משחה חלקה, מורחים את המשחה על השניצלים מ 2 הצדדים.
3. מכינים 3 קעריות לפי הסדר הבא: ראשונה קמח , שניה ביצה , שלישית פרורי לחם עם המלח גס. מעבירים את השניצלים בקעריות לפי הסדר.
4. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים מ 2 הצדדים עד שהשניצלים זהובים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
