חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


השניצלים של becbec
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השניצלים של becbec
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חזה עוף
1 כף רוטב סויה
1 כף חרדל
1 כף רוטב ברביקי
1 כפית כמון
1 כף פפריקה (מתוקה או חריפה לפי הטעם)
2 כפיות תבלין לעוף
פלפל לפי הטעם
פרורי לחם (כל סוג) מעורבבים עם מעט מלח גס
2 ביצים
¼ כוס קמח
מעט מלח
אופן ההכנה
1. משטיחים את חזה העוף בעזרת פטיש השניצלים (לא דק מידי), חותכים את חזה העף לגודל השניצלים הרצוי.
2.מערבבים בקערית את כל התבלינים והרטבים: רוטב סויה כף חרדל, רוטב ברביקי, כמון , פפריקה, תבלין לעוף, פלפל, מערבבים עד לקבלת משחה חלקה, מורחים את המשחה על השניצלים מ 2 הצדדים.
3. מכינים 3 קעריות לפי הסדר הבא: ראשונה קמח , שניה ביצה , שלישית פרורי לחם עם המלח גס. מעבירים את השניצלים בקעריות לפי הסדר.
4. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים מ 2 הצדדים עד שהשניצלים זהובים.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון