חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל עם בשר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל עם בשר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 פרוסות שניצל עוף דק
למילוי:
¼ קילו בשר טחון של פרגיות
¼ קילו חזה טחון
½ חבילת כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה )
1 בצל גדול מגורד
½ כפית פפריקה מתוקה
קורט אגוז מוסקט
פלפל שחור גרוס
מעט כמון
מעט שמן לטיגון
לציפוי:
פירורי לחם +אבקת מרק עוף לטעם, ביצה+שמן לטיגון(¼ כוס)
לרוטב:
קופסת רסק עגבניות קטנה
1 בצל קוביות
½ כף אבקת מרק פטריות
קופסת פטריות מסוננת
גמבה קוביות
פפריקה חריפה מעט(לא מחייב)
אבקת מרק עוף
מים רתוחים, בערך ¼ כוס
אופן ההכנה
שלב א:מטגנים את הבצל+הבשרים במעט שמן עד שהבשר מתבשל. מתבלים ומקררים מעט.
שלב שני:ממלאים כל שניצל במילוי כף וחצי בערך ומגלגלים סוגרים עם קיסמי עץ באמצע כל שניצל טובלים כל אחד בביצה ופירורי הלחם ומטגנים מכל צד
מכניסים לתבנית פיירקס ומסדרים אחד ליד השני
שלב שלישי:מטגנים בצל מוסיפים את הפטריות והגמבה ומטגנים 5 דקות מוסיפים את הרסק+התבלינים ומערבבים. מוסיפים את המים ומבשלים עד רתיחה ומכבים.
שלב רביעי:יוצקים את הרוטב החם על השניצלים ומכניסים לאפייה ל-½ שעה ב- 180°c .
שלב חמישי :אוכלים בתיאבון ומדרגים...
מגיש: רותם דבי
מקור: שלי- משודרג
שתף את המתכון