חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה יבשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קל בריא ומזין brלהגיש עם לחם קלוי מרוח בשום ושמן זית.
מרק אפונה יבשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קל בריא ומזין brלהגיש עם לחם קלוי מרוח בשום ושמן זית.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ חב' אפונה יבשה נקיה ושטופה
1 בצל לבן קצוץ דק
2 גזר מקולף מגורד בפומפיה עבה
2 שיניי שום
2-3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
2-3 כפות שמן זית או קנולה
פלפל שחור,מלח לפי הטעם.
מים
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר גבוה להוסיף את הבצל ולטגן קלות עד שיצא שקוף (לא שחום)
להוסיף העדשים והגזר לערבב ומיד להוסיף את המים והתבלינים.
להרתיח לבדוק תיבול ולהמשיך לבשל על אש בינונית עד שהאפונה נמסה במים
והמרק מסמיך , לבדוק תיבול .
להגיש עם פרוסות לחם, קרוטונים , או איטריות דקות.
אפשר לערבב לאחר הבישול עם מערבל ידני את המרק שיצא יותר חלק .
ניתן לשמור במקרר כיומים (לפני חימום שני יש לבדוק ולהוסיף מים לפי הצורך)
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון