הוראות הכנה
מרכיבים
½ חבילה עדשים ירוקות או אדומות או מעורבב לנקות ולשטוף היטב
½ ראש כרפס נקי מגורד גס
2 גזר מקולף מגורד גס
1 בצל סגול או לבן קצוץ דק
3-4 שיני שום
2-3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
1-2 כף חוויג למרק
פלפל שחור,מלח לפי הטעם
2 כפות שמן זית או קנולה
מים
אופן ההכנה
לטגן קלות את הבצל עד שיהיה שקוף ולהוסיף את הכרפס והגזר. לטגן עוד כמה שניות תוך
כדי ערבוב להוסיף את השאר ולמלא במים.
להרתיח את המרק ולהמשיך לבשל על אש בנונית עד שהעדשים יתרככו.
לטעום להוסיף תבלינים לפי הטעם האישי.
אפשר לשמור במקרר עד יומים
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
