הוראות הכנה
מרכיבים
300-גרם פסטה {לא חשוב איזה}
5-ביצים
100-גרם גבינת עמק מגוררת
200-גרם גבינה מלוחה מגוררת
1-גבינת קוטג'
½-כפית פלפל שחור טחון
¼-כפית פלפל לבן טחון
מעט חמאה או שמן
קמצוץ מלח {להזהר הגבינה מלוחה}
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי ההוראות ולסנן.
לטרוף ביצים ולתבל, להוסיף גבינות והפסטה,לערבב היטב.
לשמן תבנית אפיה חסינת אש 24-26 ולצקת את העיסה.
לאפות בתנור מחומם ל 180 מעלות 30 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
