הוראות הכנה
מרכיבים
300-גרם חמאה
300-גרם שוקולד מריר קצוץ גס
½1 -כוסות סוכר
6-ביצים
1-אבקת אפיה
1-כף ברנדי/רום
1-כפית אבקת קפה נמס
½-כוס קמח לבן
ציפוי-1
1-שמנת מתוקה
2-כפיות אינסטנט פודינג בטעם וניל
½-כפית אבקת קפה נמס
4-כפות אבקת סוכר
ציפוי-2
100-גרם שוקולד מריר קצוץ
½-כוס שמנת מתוקה
½-כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
להמיס על להבה נמוכה בתוך סיר, חמאה עם השוקולד תוך כדי ערבוב ולהסיר מהאש.
להוסיף סוכר, קפה, ברנדי/רום ולערבב היטב.
להוסיף ביצים אחת, אחת ולטרוף היטב.
להוסיף אבקת אפיה, קמח ולערבב עד שלא יהיו גושים, {לא לערבב הרבה}.
לצקת את העיסה בתבנית קפיצית מס'26-מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ולאפות בתנור מחומם ל- 170°c במשך 30-35 דקות, לצנן ולצפות בציפוי הנבחר.
הכנת ציפוי-1-להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, פודינג וקפה במהירות גבוהה 2 דקות.
ציפוי-2-מעל אמבט מים חמים ,להניח סיר ולחמם בתוכו שמנת מתוקה, קפה ושוקולד תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת מבריקה וללא גושים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: דודתי
שתף את המתכון
