חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי אותה אתמול -עירבבתי חומרים טחנתי בבלנדר הידני "עוגת גרבר"-אפשר לקרוא לה br-התוצאה הייתה מוצלחת והתגובות היו מהממות....כולם היו סקרנים לגבי הטעמים... brאז קבלו מתכון..שווה וקל להכנה! br
עוגת פירות בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי אותה אתמול -עירבבתי חומרים טחנתי בבלנדר הידני "עוגת גרבר"-אפשר לקרוא לה br-התוצאה הייתה מוצלחת והתגובות היו מהממות....כולם היו סקרנים לגבי הטעמים... brאז קבלו מתכון..שווה וקל להכנה! br
הוראות הכנה
מרכיבים
3 אפרסקים רכים(אפשר להוסיף מכל פירות העונה-עם קליפה)
1 תפוח עץ גדול
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
2 כפות פירורי לחם
קורט מלח
¾ כוס סוכר לבן
¼ כוס סוכר חום
1 כוס שמן
2 תבניות אינגלייש קייק או חד פעמיות ארוכות)
מעט שמן -לשימון התבניות
אופן ההכנה
לשטוף את הפרות לנגב ...ולגלען...ולחתוך לפרוסות לשים בבלנדר עם המוט ולטחון
להוסיף את השמן ולתת עוד עירבוב להוסיף סוכר לבן וחום ולהמשיך לערבב עם כל שאר החומרים בבלנדר - ב"פולסים-קצרים " ( חוץ מהקמח+האפייה) לתערובת אחידה
להוציא את כל התכולה ל קערה יותר גדולה ולערבב את הקמח+אבקת האפייה
בתנועת קיפול עד להבלעת הקמח..
.לשמן 2 תבניות חד פעמיות ולשים עד ¾ גובה תבנית,
להכניס לתנור-את שתי התבניות- 160°c במשך ½ בטורבו -עד שמשחים מעל
והקיסם יוצא יבש ...
מגיש: רותם דבי
מקור: שלי
שתף את המתכון