הוראות הכנה
מרכיבים
3 אפרסקים רכים(אפשר להוסיף מכל פירות העונה-עם קליפה)
1 תפוח עץ גדול
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
2 כפות פירורי לחם
קורט מלח
¾ כוס סוכר לבן
¼ כוס סוכר חום
1 כוס שמן
2 תבניות אינגלייש קייק או חד פעמיות ארוכות)
מעט שמן -לשימון התבניות
אופן ההכנה
לשטוף את הפרות לנגב ...ולגלען...ולחתוך לפרוסות לשים בבלנדר עם המוט ולטחון
להוסיף את השמן ולתת עוד עירבוב להוסיף סוכר לבן וחום ולהמשיך לערבב עם כל שאר החומרים בבלנדר - ב"פולסים-קצרים " ( חוץ מהקמח+האפייה) לתערובת אחידה
להוציא את כל התכולה ל קערה יותר גדולה ולערבב את הקמח+אבקת האפייה
בתנועת קיפול עד להבלעת הקמח..
.לשמן 2 תבניות חד פעמיות ולשים עד ¾ גובה תבנית,
להכניס לתנור-את שתי התבניות- 160°c במשך ½ בטורבו -עד שמשחים מעל
והקיסם יוצא יבש ...
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
