חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק עלים במילוים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד קינוח טעים, קל להכנה, לא מגביל{פרווה} ומה שטוב אפשר למלא בכל מיני מילוים שונים. brאני בחרתי מנסיון את שלושת המילוים, פשוט נחטפים!
בצק עלים במילוים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד קינוח טעים, קל להכנה, לא מגביל{פרווה} ומה שטוב אפשר למלא בכל מיני מילוים שונים. brאני בחרתי מנסיון את שלושת המילוים, פשוט נחטפים!
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג בצק עלים מרודד
1-ביצה טרופה
אבקת סוכר לקישוט
מילוי -1
5-תפוחי עץ גרנד
2-כפות סוכר
½-כפית קינמון
מילוי-2
1-צנצנת דובדבנים במיץ
2-כפות סוכר
מילוי -3
100-גרם קוקוס
150-גרם אגוזי מלך קצוצים
1-סוכר וניל
¼-כוס סוכר
אופן ההכנה
הכנת המילוי תפוחים-לקלף את התפוחים ולגרר בפומפיה גרידה גסה, להוסיף סוכר, הקינמון ולערבב היטב.
מילוי דובדבנים-לסנן את הדובדבנים מהנוזלים, להוסיף סוכר ולערבב.
מילוי אגוזים-לערבב יחד אגוזים, סוכר, סוכר וניל וקוקוס.
לחמם את תנור האפייה ל-200°c .
לפתוח בצק עלים מופשר ולחתוך ריבועים 10X10 ס"מ. להניח במרכז הבצק מילוי ולסגור במשיכה עדינה את ארבעת הקצוות בצורת מעטפה, להדק היטב.
להניח את המעטפות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, למרוח בביצה טרופה ולאפות בתנור מחומם (200°c ) במשך 10-12 דקות{צבע חום זהב}.
לצנן ולהגיש כקינוח בתוספת אבקת סוכר.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון