הוראות הכנה
מרכיבים
5-ביצים
1-גביע שמנת חמוצה{כתחליף אפשר יוגורט}
1-כוס מיץ תפוזים
200-גרם חמאה מרוככת
2-כוסות שוקולד צ'יפס
2-כוסות סוכר
4-כוסות קמח תופח
2-כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה
לטרוף את החמאה עם הסוכר כחצי דקה ולהוסיף ביצים,מיץ תפוזים, שמנת ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ואבקת קקאו ולערבב עד שכבר לא יהיו גושים.
לרפד תחתית של שתי תבניות ארוכות{קכס/עוגה אנגלית} בנייר אפיה ולשמן מעט.
לצקת בשתיהן כמות זהה של העיסה ולפזר מעל שוקולד צ'יפס, לערבב פעמיים בעדינות ולאפות בתנור מחומם ל180 מעלות 30 דקות.
לצנן, לפרוס ולהגיש ליד קפה/תה בכיף.
מגיש:
מקור: ידידה
שתף את המתכון
