חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסאקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בימי החורף הקרים, נעים להתענג על מאכל בייתי שכזה, brמשביע, מזין וחמים. br
מוסאקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בימי החורף הקרים, נעים להתענג על מאכל בייתי שכזה, brמשביע, מזין וחמים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים גדולים פרוסים לפרוסות, מומלחים וסחוטים.
לתערובת הבשר:
½ ק"ג בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ
שום כתוש
לחם רטוב מפורר
1 ביצה
מלח, פלפל שחור, פפריקה
קמח
ביצה
שמן לטיגון
5 שיני שום כתושות
לרוטב:
בצל קצוץ
3 עגבניות רכות מרוסקות
מעט מיץ מלימון
פלפל, מלח
רסק עגבניות
אופן ההכנה
אחרי שייבשנו מעט את פרוסות החצילים וסחטנו אותם, נניח אותם בצד.
מערבבים היטב את כל מוצרי תערובת הבשר, וממלאים בהם את כל אחד מפרוסות החצילים ככריכים. במקרה שנותר עודף מהבשר, אני מכינה בהם קציצות שאותן אניח מעל הכל.
טובלים היטב בקמח, לאחר מכן בביצה ומטגנים קלות. מניחים בצד.
בסיר גדול מטגנים במעט שמן 5 שיני שום כתושות, ועליהם מוסיפים את כריכי החצילים. מעל הכל מוסיפים את המוצרים לרוטב, אחד אחד, וממלאים מים שיכסו את הכל.
מכסה את הסיר, ומעבירה לבישול על אש נמוכה כשעה.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: ניצנה
שתף את המתכון