חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ריבה בציפוי מרנג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מרשימה ומגוונת, טעימה מאד.
עוגת ריבה בציפוי מרנג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מרשימה ומגוונת, טעימה מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
200-גרם חמאה מרוככת
3-חלמונים
¾-כוס סוכר
2-כפות מיץ סחוט של לימון
2-כוסות קמח תופח
¼-כוס שמנת מתוקה
למרנג:
3-חלבונים
¾-כוס סוכר
1-שקית סוכר וניל
4-כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
למריחה:
1-כוס ריבת תות שדה {אפשר בכל טעם אחר}
אופן ההכנה
לטרוף בקערת המערבל, חמאה והסוכר במשך דקה ולהוסיף חלמונים, מיץ לימון, שמנת מתוקה ואת הקמח, לערבב היטב עד שלא יהיו גושים.
לרפד בנייר אפיה תבנית קפיצית 24 ס"מ ולשטח את הבצק, לאפות בתנור מחומם ל 170°c במשך 25 דקות.
להקציף את החלבונים במהירות גבוהה לקצף יציב, להוסיף סוכר וסוכר וניל, את הפודיג ולהמשיך להקציף 3 דקות נוספות.
למרוח את הבצק האפוי בריבה ולפזר מעל את המרנג על כל השטח, להחזיר לתנור ולאפות ב160°c במשך 25 דקות.
לצנן ולפרוס לריבועים.
מגיש: רינת ספיר
מקור:
שתף את המתכון