חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק העדשים של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסו לתאר בדמיונכם יום חורף קר. כשעל השולחן נזיד עדשים משביע וחם, brמפזר את ניחוח הכמון בכל הבית. בצד אפשר להוסיף פרוסה עבה של לחם שחור טרי.
מרק העדשים של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסו לתאר בדמיונכם יום חורף קר. כשעל השולחן נזיד עדשים משביע וחם, brמפזר את ניחוח הכמון בכל הבית. בצד אפשר להוסיף פרוסה עבה של לחם שחור טרי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס עדשים אדומות
מעט מרגרינה לטיגון
2-3 שיני שום, כתושות
מלח, כמון, פפריקה
1 כוס מים מעורבים עם 2 כפות קמח
להגשה: מיץ מלימון טרי, כמון
אופן ההכנה
לברור את העדשים, לשטוף ולשים בתוך סיר עם כ-4 כוסות מים.
להרתיח. לאחר שרותח, יש להקפיד להוציא את הקצף ולהמשיך על אש קטנה עד שהעדשים רכות.
בינתיים - לטגן במעט מרגרינה במחבת , את השום, להשחימו ולהוסיף את התבלינים.
להכניס את הכל למרק. להרתיח שוב.
להוסיף את המים המעורבים עם הקמח, ולבחוש היטב.
להמשיך לבשל על אש קטנה עוד כ-5-7 דקות.
להגשה - על כל קערית מרק ניתן לבזוק כמון ומיץ לימון טרי.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: אמא
שתף את המתכון