חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות עם אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש לכם הרבה עגבניות שהתרככו ואתם לא רוצים לזרוק? brהנה פתרון נהדר, במיוחד לאוהבי המרקים בחורף brובמיוחד לאלו שמעדיפים תמיד את טעם העגבניות הטריות, brמאשר את אלו המשומרות.
מרק עגבניות עם אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש לכם הרבה עגבניות שהתרככו ואתם לא רוצים לזרוק? brהנה פתרון נהדר, במיוחד לאוהבי המרקים בחורף brובמיוחד לאלו שמעדיפים תמיד את טעם העגבניות הטריות, brמאשר את אלו המשומרות.
הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כוס אורז
2 כוסות מים
קורט מלח
1 בצל קצוץ דק
3-4 שיני שום כתושות
מעט שמן לטיגון
עגבניות אדומות ועסיסיות חתוכות לקוביות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים בסיר המרק את האורז עם המים והמלח, עד שהוא הופך להיות רך מאד, אפילו דייסתי מעט. מניחים בצד.
מטגנים בסיר גדול את הבצל והשום בשמן, עד שהם מתרככים.
מוסיפים את קוביות העגבניות ומאדים על אש קטנה כ-10 דקות.
מניחים מסננת מעל סיר האורז ושופכים לתוכה את תערובת העגבניות.
מועכים את התערובת בתוך המסננת, כך שרק המיץ שלה (שהוא בעצם רוטב העגבניות המסונן ) עובר אל הסיר.
מערבבים היטב את רוטב העגבניות המסונן עם האורז, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור, מחממים שוב מספר דקות על האש... ואוכלים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: אמא
שתף את המתכון