חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא מבית אמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתכון מבית אמי, טעים ומיוחד כמו כל מאכל של אמא. brאמי לא מוסיפה סוכר לרוטב אבל מאז שניסיתי, הטעם מעודן ומעניין יותר.
כרוב ממולא מבית אמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתכון מבית אמי, טעים ומיוחד כמו כל מאכל של אמא. brאמי לא מוסיפה סוכר לרוטב אבל מאז שניסיתי, הטעם מעודן ומעניין יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-כרוב מסולסל{אפשר רגיל }
500-גרם בקר טחון טרי
1-בצל גדול
½-כוס אורז
2-שיני שום
צרור קטן של:-פטרוזיליה וכוסברה
1-כף אבקת מרק עוף
½-כפית מלח
½-כפית פלפל שחור
1-כפית פפריקה מתוקה
1-כפית כמון
¼-כפית פלפל חריף יבש וטחון
1-כף רסק עגבניות
2-כפות שמן לטיגון
לרוטב:
2-כפות רסק עגבניות
קורט- מלח
1-כפית סוכר
2-עגבניות
5-כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
אני מכירה שתי דרכים כדי לרכך את הכרוב , 1-להקפיא כרוב 24 שעות ולהפשיר במקרר 24 שעות נוספות..2-להכניס כרוב לסיר בישול ולצקת מים עד לכיסוי, להביא לרתיחה, להנמיך הלהבה, לרכך כמה דקות ולקלף עלה עלה{רק את העלים הגדולים}.
לבחור באחת משתי הדרכים ולרכך כרוב, בעזרת סכין להסיר למעלה חלק קשה וזה מוכן למילוי.
לטחון או לקצוץ דק את הבצל, שום והירק, להוסיף לבקר הטחון, להוסיף רסק, תבלינים, אורז ולערבב היטב, להניח שעה במקרר.
להכנת הרוטב: להוסיף למים רותחים סוכר, מלח ורסק עגבניות, לערבב היטב.
למלא עלי כרוב בכף מלא מהמילו, לגלגל, לסגור מכל הצדדים ולהדק.
לסדר את העלים הממולאים בסיר רחב בצפיפות ולצקת שמן.
לחתוך עגבניות ל 6 ולסדר מעל הכרוב הממולא.
לצקת מעל את הרוטב ולבשל על להבה נמוכה שעה ורבע עד שעה וחצי כשהסיר מכוסה אבל נשאר פתח קטן.
להגיש חם.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: אמי היקרה
שתף את המתכון