הוראות הכנה
מרכיבים
4 גויאבות בשלות
¼ כוס סוכר
¼ כוס יין לבן (רצוי "סוביניון בלאן")
1 כפית ג'ינג'ר כבוש קצוץ דק (קונים בצנצנת במכולות המזרח)
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה את היין והסוכר, מתבלים בקורט פלפל שחור ומבשלים עד שהסירופ מסמיך מעט.
חותכים את הגויאבות לקוביות של 1X1 ס"מ. יוצקים את הרוטב בעודו חמים, על הגויאבות.
מוסיפים ג'ינג'ר כבוש , קצוץ ומקררים.
מגישים קר (מצוין ללווי עוגת לימון בחושה)
מגיש:
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
